Meubilair Reinigen is onze Passie meubelreiniging

Onze diensten

Home Onze diensten

Het reinigen van elk soort meubilair is mogelijk bij meubelreinigingsbedrijf Furniture Cleaning Service!

Wij reinigen uw textiele fauteuils, banken, eetkamerstoelen, autobekleding, caravanmeubelen, bootmeubilair en carpetten met ontzettend veel passie en dat zie je terug in het resultaat.

Bij u op locatie

U hoeft geen meubels te verplaatsen. Wij komen bij u op bezoek, zodat u lekker thuis kunt blijven.

Kwaliteitsgarantie

U huurt experts in die zijn gespecialiseerd in textiel. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Beloofd!

Lang profijt

Uw meubels blijven langer schoon, doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur.

Reiniging van stoel of bankstel

Het kan iedereen overkomen, er wordt per ongeluk met eten of drinken op het textiele bankstel, fauteuil en/of eetkamerstoel gemorst. Helaas weet u zelf niet hoe u de vlek op effectieve wijze kunt verwijderen, zonder dat de vlek zichtbaarder wordt en er een kringen ontstaan. Furniture Cleaning Service heeft daar de oplossing voor!

Sproei-extractiereinigen

Reinigen met een sproei-extractie apparaat is de meest toegepaste en tevens de meest effectieve methode om textiele meubelen te reinigen. De stof van het meubel wordt van binnen en buiten gereinigd met heet/warm water in combinatie met zeer effectieve reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor meubelstoffen. Het resultaat van de reiniging kan verbluffend zijn.

Meubelreiniging Auto

Reiniging van autobekleding

Eten en drinken tijdens het rijden naar kantoor of onderweg naar uw vakantiebestemming. De textiele bekleding van de autostoelen hebben er helaas vrijwel altijd onder te lijden. Furniture Cleaning Service biedt u nu de oplossing! Wij voorzien de textiele autobekleding van een grondige en intensieve dieptereiniging en zorgen ervoor dat uw autobekleding er weer als nieuw uitziet!

Onze werkwijze

Furniture Cleaning Service komt gewoon bij u aan huis of op locatie. Doordat wij bij de mensen thuis of op locatie komen, kunnen wij u zo goed en flexibel mogelijk van dienst zijn. Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw autobekleding kan verbazingwekkend zijn.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Reiniging van caravanmeubilair

Na een seizoen op de camping zijn de banken of kussens in uw caravan misschien wel toe aan een grondige intensieve reinigingsbeurt. Hiervoor bent u bij Furniture Cleaning Service aan het juiste adres!

Werkwijze

Uw caravanmeubilair wordt voorzien van een grondige intensieve dieptereiniging, wat ervoor zorgt dat uw caravanmeubilair er als nieuw uitziet. Hierdoor kunt u het nieuwe seizoen volop genieten van uw vakantiebestemming. De professionele reinigers van Furniture Cleaning Service komen bij u aan huis, stalling of op de camping om uw caravanmeubilair weer in topconditie te brengen. Het resultaat van de reiniging kan verassend zijn!

Meubelreiniging caravan
Reiniging van uw stoel

Reinigen van bootmeubilair

Textiel is ook redelijk vaak aanwezig aan boord van uw boot. Boot meubilair/kussens zijn zomaar enkele onderdelen die van textiel zijn vervaardigd. Door de invloed van water en het weer kan het textiel in uw boot vervuild raken of niet meer fris ruiken. Denk hierbij aan regenstrepen of groene algen aanslag. Wanneer de bekleding van uw boot vervuild is, dan bent u bij Furniture Cleaning Service aan het juiste adres!

Intensieve reiniging​

Onze professionele reinigers zorgen ervoor dat uw bootkussens of textiele meubilair er weer fris en schoon uitzien. Furniture Cleaning Service komt bij u aan huis, naar de haven of stalling. Wij voeren onze professionele intensieve dieptereinigingen op locatie uit! Vaak ziet het textiele bootmeubilair er op het eerste gezicht er schoon en fris uit, echter nadat de professionele reiniger heeft gereinigd is er daadwerkelijk een verbluffend verschil te zien!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Reinigen van Karpet

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan iedereen overkomen dat er iets gemorst wordt met eten en drinken of iemand loopt met vieze schoenen over het karpet. Stofzuigen alleen helpt niet meer, helaas weet u zelf niet meer hoe u de vlek(ken) op effectieve wijze kunt verwijderen, zonder het nog opvallender te maken. Furniture Cleaning Service heeft daar de oplossing voor!

Intensieve reiniging

Het is belangrijk dat u eens in de zoveel tijd uw karpet intensief laat reinigen door specialisten. Wanneer u, uw karpet regelmatig om de twee jaar laat reinigen door een professioneel bedrijf, blijft uw karpet fris en blijft de stof van het karpet mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal! Het resultaat van de reiniging wat Furniture Cleaning Service kan bieden is verbazingwekkend.

Meubelreiniging

Impregneren geeft extra bescherming

Impregneren is zeer effectief omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vuil en verschillende substanties zoals vocht en dergelijke niet direct in de stof van het meubel trekken. Het zorgt er juist voor dat het vuil e.d. op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaan vuil en verschillende substanties niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel te laten reinigen.Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.