Stoffen stoelen reinigen | Bij u op locatie | Furniture Cleaning Service

Stoelen laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Heeft u stoelen thuis staan die u wilt laten reinigen door een specialist? Maak dan kennis met Furniture Cleaning Service. Wij zullen uw stoffen stoelen schoonmaken en ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Wij bieden u deze service op locatie aan. Onze expertise is dan ook: meubelreiniging aan huis. Graag komen we bij u op locatie langs en reinigen de stof van de stoelen ter plekke. Dit scheelt gesjouw met meubels én tijd.

Wij zijn met onze dienstverlening landelijk actief. Waar u ook woont in Nederland, wij brengen graag een bezoekje en zullen de stoffen stoelen voor u reinigen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen een dag op uw offerteaanvraag en kunnen dezelfde dag nog een afspraak met u maken.

Bij u op locatie

U hoeft geen meubels te verplaatsen. Wij komen bij u op bezoek, zodat u lekker thuis kunt blijven.

Kwaliteitsgarantie

U huurt experts in die zijn gespecialiseerd in textiel. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Beloofd!

Lang profijt

Uw meubels blijven langer schoon, doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur.

Waarom stoffen stoelen reinigen?

Helaas gebeurt het weleens: iemand morst per ongeluk een bak koffie of een boterham met jam op de stoffen stoel. Veel mensen weten niet hoe ze deze vlekken op effectieve wijze kunnen verwijderen uit de stof. Zonder dat daarbij de vlekken zichtbaarder worden en er kringen ontstaan. Door de stoffen stoelen te laten reinigen door een professional kan er weer fijn op gezeten worden.

Stoel reinigen met stoomreiniger

Hoe gaan we de stoelbekleding schoonmaken? Wij reinigen de stoel met een stoomreiniger, oftewel een sproei-extractie apparaat. Dit is de meest effectieve methode om stoelen en andere meubels als bankstellen en kussens te reinigen. Door de stof van de stoel te laten reinigen met een stoomreiniger wordt de stof behandeld met heet water in combinatie met speciale reinigingsmiddelen. Hiermee reinigen we de bekleding van de stoel van binnen en buiten. We nemen hierdoor de kans op het krimpen van de stof weg.

Het resultaat is verbluffend te noemen. Beoordeel het zelf en bekijk de voor en na foto’s op onze website. Lees ook meer over onze andere diensten op het gebied van meubelreiniging.

Zelf uw stoffen stoel schoonmaken

Om de stof in de toekomst te beschermen tegen vuil kunnen wij de stoffen stoelen impregneren. Dit gebeurt direct na de reiniging. Wij voorzien de stoelen van een speciale coating. Zo trekt het vuil niet meer direct in de stof, maar blijft het liggen op de stof of tussen de vezels. U kunt nu in het vervolg zelf de vlekken verwijderen met een absorberende doek.

Kosten stoelbekleding schoonmaken

Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar onze tarieven. Uw stoffen stoel laten schoonmaken door een specialist hoeft niet duur uit te vallen. Dit bewijzen wij door de manier waarop we onze vaste tarieven hanteren. Hierdoor is de stoelreiniging altijd zeer voordelig en tegen aangename prijzen. Des te meer omdat wij speciale acties hebben: maandacties en seizoensacties. Bekijk hieronder de prijzen.

Deze klanten gingen u voor

Klanten van Furniture Cleaning Service geven onze diensten via Trustpilot een gemiddelde van een 4.2!

Profiteer van scherpe prijzen

Textiele zitmeubelen

Vanaf €80,-

Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)

Reinigen van uw auto-interieur

Vanaf €99,-

Tot 5 zitplaatsen

Impregneren

Vanaf €5,-

Per zitplaats

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Niet goed? Geld terug.

Laat de stof van uw stoelen reinigen door ons

Wilt u uw stoelen laten reinigen? Laat het over aan Furniture Cleaning Service. Wij zullen de bekleding van uw stoelen reinigen op een effectieve manier. Maak gelijk een afspraak door te bellen naar 055-3575418. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Binnen een dag reageren we op uw aanvraag, binnen 3 dagen versturen we een offerte en binnen 2 weken komen we bij u langs. Meer weten of nog vragen? Neem gerust contact met ons op.