Uw tapijt laten reinigen | Laagste prijsgarantie | Furniture Cleaning Service

Tapijt laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Uw tapijt laten reinigen door een specialist? Furniture Cleaning Service zal uw vloerkleed ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Na de tapijtreiniging is uw kleed weer schoon en terug die mooie blikvanger in de ruimte. Wij komen bij u op locatie langs, zodat u lekker thuis kunt blijven. Dus geen gesjouw met meubels en verloren tijd. Omdat we landelijk actief zijn, kan iedereen in Nederland ons inschakelen.

Wilt u uw tapijt laten reinigen door Furniture Cleaning Service? U kunt een afspraak maken door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wanneer u een offerte aanvraagt, komt u ook te weten wat de kosten zijn voor het laten reinigen van uw tapijt. Binnen 24 uur reageren we op uw offerteaanvraag.

Bij u op locatie

U hoeft geen meubels te verplaatsen. Wij komen bij u op bezoek, zodat u lekker thuis kunt blijven.

Kwaliteitsgarantie

U huurt experts in die zijn gespecialiseerd in textiel. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Beloofd!

Lang profijt

Uw meubels blijven langer schoon, doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur.

Effectief uw tapijt laten reinigen

Wie een tapijt heeft liggen in de woonkamer of in een andere ruimte heeft bijna altijd als regel: niet met schoenen lopen op het vloerkleed! Want die irritante vlekken krijgt u er nooit meer uit. U misschien niet, maar wij wel! Wij weten een effectieve methode om vlekken en vuil van het tapijt te verwijderen. Zonder de kringen nog opvallender te maken.

Deze effectieve reinigingsmethode heet het sproei-extractie apparaat. Dit apparaat sproeit heet water op de stof en daardoor neemt de kans op het krimpen van de stof flink af. Daarnaast wordt de vloerbedekking grondig van binnen en van buiten gereinigd. Tevens wordt het polyether (de vulling) voor een groot deel gereinigd. Waardoor de kans op terugkomst van de vlekken minimaal is.

Onze behaalde resultaten

Wij bieden meubelreiniging aan huis. Naast vloerbedekking reinigen we ook banken, stoelen, autobekleding en bootmeubilair. Bent u benieuwd naar onze behaalde resultaten in het verleden? U kunt de voor en na foto’s bewonderen op onze website. Zo ziet u wat wij kunnen realiseren.

Hoe vaak uw vloerkleed laten reinigen?

Het is belangrijk dat u eens in de zoveel tijd uw tapijt intensief gaat laten reinigen door specialisten. U hoeft uw kleed niet jaarlijks te laten reinigen, maar om de twee jaar wordt wel aangeraden. Wanneer u het vloerkleed tweejaarlijks zal laten reinigen door Furniture Cleaning Service blijft uw tapijt fris en de stof van het kleed mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de tapijtreiniging altijd optimaal!

Tapijt laten reinigen: de kosten

U wilt vanzelfsprekend de kosten weten voor het laten reinigen van uw vloerkleed. Wij hanteren onze vaste tarieven op een manier dat de tapijtreiniging altijd zeer voordelig is. En onze diensten worden tegen aangename prijzen aangeboden. Wanneer u het exacte kosten plaatje wilt zien als u een vloerkleed wilt laten reinigen, kunt u het beste een offerte aanvragen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen hun vloerbedekking kan laten reinigen. Daarom houden wij iedere maand een nieuwe actie en ieder seizoen een seizoensactie.

Deze klanten gingen u voor

Klanten van Furniture Cleaning Service geven onze diensten via Trustpilot een gemiddelde van een 4.2!

Profiteer van scherpe prijzen

Textiele zitmeubelen

Vanaf €80,-

Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)

Reinigen van uw auto-interieur

Vanaf €99,-

Tot 5 zitplaatsen

Impregneren

Vanaf €5,-

Per zitplaats

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Niet goed? Geld terug.

Vloerbedekking laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Zitten er vlekken in uw tapijt of vloerbedekking, en vindt u het zonde om een nieuw kleed aan te schaffen? Wij hebben een betere oplossing: laat u tapijt schoonmaken door professionele meubelreinigers. Na de reinigingsbeurt is uw vloerkleed weer zo goed als nieuw. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan via onze website. Vaak kunnen we dezelfde dag nog een afspraak met u maken.

Mocht u meer informatie willen ontvangen zijn wij telefonisch bereikbaar op 055-3575418. U mag ook ons contactformulier invullen.