tapijt reinigen

Tapijt laten reinigen

Uw tapijt laten reinigen door ervaren, gepassioneerde specialisten? Furniture Cleaning Service beschikt over de benodigde ervaring én de expertise om uw bevuilde tapijt of vloerkleed te ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Door gebruik te maken van de beste apparatuur, hoogwaardige reinigingsproducten en onze expertise, krijgen wij uw tapijt of vloerkleed weer schoon en fris! Wij proberen het onze klanten zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken, daarom reinigen wij altijd bij u thuis of op locatie, zodat u gewoon thuis kunt blijven en de volgende dag weer een mooi, schoon vloerkleed of tapijt heeft. Furniture Cleaning Service beschikt over landelijke dekking, hierdoor kunnen wij iedereen, waar dan ook in Nederland van dienst zijn.

Wilt u uw tapijt laten reinigen? U kunt een afspraak maken door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen 24 uur heeft u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen!

Projecten bekijken
Geen verborgen kosten. Niet goed? Geld terug!

Bereken direct uw prijs voor bank impregneren

Offerte?

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Uniek

Wij zorgen altijd voor een krachtige samenwerking. Elk project is voor ons uniek!

Wij zijn u altijd van dienst

Of het nu gaat om het reinigen van 1 stoel of alle meubelen die u thuis heeft staan!

Impregneren
Vanaf €5,-
Per zitplaats
Aanvragen
Auto-interieur
Vanaf €99,-
Tot 5 zitplaatsen
Aanvragen
Textiele zitmeubelen
Vanaf €80,-
Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)
Aanvragen
Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Effectief uw tapijt laten reinigen

Wie een tapijt heeft liggen in de woonkamer of in een andere ruimte heeft bijna altijd als regel: niet met schoenen lopen op het vloerkleed. Alledaagse gebeurtenissen kunen leiden tot vlekken op het tapijt of vloerkleed. Dat is vervelend, maar gelukkig hebben wij de oplossing in huis. Middels de sproei- extractiemethode óf stoom- extractiemethode weten wij vaak erg aangename resultaten te behalen. Beide methoden zijn zeer effectief, echter zijn er (in tegenstelling tot meubelstoffen) ontzettend veel samenstellingen van stoffen terug te vinden in karpetten en tapijt. Dit zorgt ervoor dat wij niet ieder karpet of vloerbedekking middels dezelfde methode kunnen reinigen. Wij kijken goed naar welke materialen erin verwerkt zijn, en passen daar onze reinigingsmethode op aan. Beide methoden werken volgens dezelfde principes. Er wordt water of stoom in combinatie met een reinigingsmiddel in de stof gespoten, dit wordt er vervolgens met een speciaal mondstuk weer uitgezogen met alle aanwezige aanvuiling die in uw vloerkleed tapijt aanwezig was. Vervolgens wordt het water of stoom met het vuil in een reservoir opgevangen. Op deze manier komen alle vuildeeltjes uit de stof en heeft u weer een fris en schoon vloerkleed of tapijt!

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Hoe maakt u uw oude meubels grondig schoon?

Als u uw bank of stoel wilt reinigen kunt u dit doen met een vochtig microvezel-doekje of met een sopje van groene zeep en water. Wanneer er sprake is van een oud meubel dat vaal is geworden, kunt u het best koud azijnwater gebruiken om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Als u dit niet aandurft of de vlekken te hardnekkig zijn kunt u natuurlijk altijd terecht bij Furniture Cleaning Service. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank.

Hoe verwijdert u een vlek van een bank?

Om vlekken in uw bank te verwijderen kunt u gebruik maken van een sopje van soda en lauwwarm water. Breng het sopje aan op de vlekken, laat dit even intrekken en schrob de plekken daarna voorzichtig schoon. Maak de behandelde plekken naderhand schoon met koud water totdat u geen soda meer ziet.

Wat is de beste bankreiniger?

Voor het verwijderen van kleine vlekken in uw bank heeft u geen vlekkenverwijderaar van een duur merk nodig. Met een sopje van water en groene zeep of soda krijgt u de meeste vlekken en oneffenheden er eenvoudig uit. Let wel op dat u een witte doek gebruikt, zodat u geen gekleurde vlekken in uw bank boent. Wanneer de vlekken in uw bank te hardnekkig zijn en er met groene zeep of soda niet uit gaan kunt u gebruik maken van een vlekkenverwijderaar.

Kan baking soda meubels beschadigen?

Meubels gemaakt van stof kunt u prima reinigen met baking soda. Het gebruik van baking soda op goud, zilver en marmer is echter af te raden. Door schoonmaken met baking soda worden deze materialen namelijk dof en raken ze beschadigt. Ook houten meubels beschadigen wanneer u deze schoonmaakt met baking soda. Let bij het schoonmaken dus goed op waar uw meubels van gemaakt zijn.

Furniture-Cleaning-Service-Reviews
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Hoe vaak uw tapijt laten reinigen?

Het is aan te raden dat u eens per jaar uw tapijt intensief laat reinigen door specialisten. Uiteraard verschilt dit per huishouden. Echter adviseren wij om minstens eens in de twee jaar uw tapijt grondig te laten reinigen. Wanneer u uw karpet regelmatig eens in de twee jaar laat reinigen door een professioneel bedrijf, blijft uw karpet fris en blijft de stof langer mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal!

Kosten voor het reinigen van uw tapijt.

De kosten voor het reinigen van tapijt kunnen erg uiteenlopend zijn. Dit heeft vooral te maken met de oppervlakte van het vloerkleed of het tapijt. Wij hanteren vaste tarieven, op deze manier zorgen wij ervoor dat de tapijtreiniging altijd voordelig is en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij vinden het belangrijk dat onze diensten betaalbaar zijn voor iedereen die zijn / haar vloerbedekking wilt laten reinigen. Vraag daarom een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte prijsopgave!