Uw tapijt laten reinigen | Laagste prijsgarantie | Furniture Cleaning Service

Tapijt laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Uw tapijt of vloerkleed laten reinigen door ervaren, gepassioneerde specialisten? Furniture Cleaning Service beschikt over de benodigde ervaring én de expertise om uw bevuilde tapijt of vloerkleed te ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Door gebruik te maken van de beste apparatuur, hoogwaardige reinigingsproducten en onze expertise, krijgen wij uw tapijt of vloerkleed weer schoon en fris! Wij proberen het onze klanten zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken, daarom reinigen wij altijd bij u thuis of op locatie, zodat u gewoon thuis kunt blijven en de volgende dag weer een mooi, schoon vloerkleed of tapijt heeft. Furniture Cleaning Service beschikt over landelijke dekking, hierdoor kunnen wij iedereen, waar dan ook in Nederland van dienst zijn.

Wilt u uw tapijt laten reinigen? U kunt een afspraak maken door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen 24 uur heeft u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen!

Bij u op locatie

Furniture Cleaning Service reinigt altijd bij u thuis of op locatie. Hierdoor hoeft u zelf niks te verplaatsen en kunt u binnen een dag weer gebruik maken van uw pas gereinigde meubel(en).

Kwaliteitsgarantie

Furniture Cleaning Service gebruikt alleen de beste en modernste middelen en apparatuur. Tevens is al ons personeel getraind in het herkennen van meubelstoffen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en expertise garanderen!

Tevredenheidsgarantie

Wij denken alleen in oplossingen. Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan kijken wij altijd naar een gepaste oplossing. Is deze er niet, dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Lang profijt

Dankzij de modernste apparatuur en reinigingsmethoden, zorgen wij ervoor dat uw meubel(en) weer voor langere tijd meegaan. Tevens kunt u uw meubel(en) of vloerbedekking zelf makkelijker schoonmaken en onderhouden als u deze door ons heeft laten impregneren!

Effectief uw tapijt laten reinigen

Wie een tapijt heeft liggen in de woonkamer of in een andere ruimte heeft bijna altijd als regel: niet met schoenen lopen op het vloerkleed. Alledaagse gebeurtenissen kunen leiden tot vlekken op het tapijt of vloerkleed. Dat is vervelend, maar gelukkig hebben wij de oplossing in huis. Middels de sproei- extractiemethode óf stoom- extractiemethode weten wij vaak erg aangename resultaten te behalen. Beide methoden zijn zeer effectief, echter zijn er (in tegenstelling tot meubelstoffen) ontzettend veel samenstellingen van stoffen terug te vinden in karpetten en tapijt. Dit zorgt ervoor dat wij niet ieder karpet of vloerbedekking middels dezelfde methode kunnen reinigen. Wij kijken goed naar welke materialen erin verwerkt zijn, en passen daar onze reinigingsmethode op aan. Beide methoden werken volgens dezelfde principes. Er wordt water of stoom in combinatie met een reinigingsmiddel in de stof gespoten, dit wordt er vervolgens met een speciaal mondstuk weer uitgezogen met alle aanwezige aanvuiling die in uw vloerkleed tapijt aanwezig was. Vervolgens wordt het water of stoom met het vuil in een reservoir opgevangen. Op deze manier komen alle vuildeeltjes uit de stof en heeft u weer een fris en schoon vloerkleed of tapijt!

 

 

 

Onze behaalde resultaten

Wij bieden tapijtreiniging aan huis aan. Naast vloerbedekking, reinigen wij ook banken, stoelen, autobekleding, camper-, caravan- en bootmeubilair. Bent u benieuwd naar onze behaalde resultaten bij voorgaande klanten of projecten? U kunt de voor en na foto’s bewonderen op onze website. Zo ziet u wat wij kunnen realiseren.

Hoe vaak uw vloerkleed laten reinigen?

Het is aan te raden dat u eens per jaar uw karpet / vloerkleed intensief laat reinigen door specialisten. Uiteraard verschilt dit per huishouden. Echter adviseren wij om minstens eens in de twee jaar uw karpet / vloerkleed grondig te laten reinigen. Wanneer u uw karpet regelmatig eens in de twee jaar laat reinigen door een professioneel bedrijf, blijft uw karpet fris en blijft de stof langer mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal!

Kosten voor het reinigen van uw tapijt of vloerkleed.

De kosten voor het reinigen van tapijt of vloerkleed kunnen erg uiteenlopend zijn. Dit heeft vooral te maken met de oppervlakte van het vloerkleed of het tapijt. Wij hanteren vaste tarieven, op deze manier zorgen wij ervoor dat de tapijtreiniging altijd voordelig is en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij vinden het belangrijk dat onze diensten betaalbaar zijn voor iedereen die zijn / haar vloerbedekking wilt laten reinigen. Vraag daarom een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte prijsopgave!

Deze klanten gingen u voor

Klanten van Furniture Cleaning Service geven onze diensten via Trustpilot een gemiddelde van een 4.2!

Altijd vaste, scherpe tarieven!

Textiele zitmeubelen

Vanaf €80,-

Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)

Reinigen van uw auto-interieur

Vanaf €99,-

Impregneren

Vanaf €5,-

Per zitplaats

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Niet goed? Geld terug.

Vloerbedekking laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Zitten er vlekken in uw tapijt of vloerbedekking, maar u wilt (nog) geen nieuw kleed aanschaffen? Dan zijn wij voor u de oplossing! Laat uw tapijt reinigen door onze reinigingsspecialisten. Na een intensieve dieptereiniging is uw vloerkleed of tapijt weer zo goed als nieuw. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan via onze website. U ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakt prijsopgave!

Mocht u meer informatie willen ontvangen, neem gerust telefonisch op op: 055-3575418. U mag ook ons contactformulier invullen.