Uw vloerkleed reinigen | Laagste prijsgarantie | Furniture Cleaning Service

Tijd om uw vloerkleed te reinigen?

Een vloerkleed reinigen is waarschijnlijk niet iets wat u zelf graag doet. Toch moet het gebeuren, want goed onderhoud van uw vloerkleed is belangrijk. Daarvoor kunt u bij ons, Furniture Cleaning Service, terecht. Wij zijn de specialist op het gebied van de reiniging van elk soort vloerkleed. Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van uw vloerkleed? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Wij reageren binnen een dag, vertellen u wat de kosten voor het reinigen van uw vloerkleed zijn en plannen meteen een afspraak in.

Bij u op locatie

U hoeft geen meubels te verplaatsen. Wij komen bij u op bezoek, zodat u lekker thuis kunt blijven.

Kwaliteitsgarantie

U huurt experts in die zijn gespecialiseerd in textiel. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Beloofd!

Lang profijt

Uw meubels blijven langer schoon, doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur.

Uw vloerkleed professioneel laten reinigen

Misschien herkenbaar: u of een van uw medewerkers heeft per ongeluk wat op het vloerkleed laten vallen waardoor er grote vlekken zijn ontstaan. Het lijkt bijna onmogelijk om uw mooie vloerkleed nog schoon te maken. Hoe kunt u dit oplossen? Door Furniture Cleaning Service het vloerkleed te laten reinigen! U krijgt professionele hulp van onze medewerkers, die met de beste reinigingsmiddelen uw vloerkleed weer als nieuw maken.

Nieuwe, veilige en effectieve methodes

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van vloerkleden schoonmaken. Wilt u uw wollen vloerkleed, hoogpolig vloerkleed of ander soort vloerkleed laten reinigen? Het kan bij ons allemaal. Onze experts zijn gespecialiseerd in textiel en vinden voor u altijd de beste oplossing. Doordat onze experts gebruikmaken van de nieuwste apparatuur en de nieuwste reinigingsmiddelen, blijft uw vloerkleed ook nog langer schoon! Onze reinigingsmethodes zijn geheel veilig en uiterst effectief.

Naast vloerkleden reinigen wij ook andere meubels, van banken tot bootmeubilair. Benieuwd naar de resultaten van een aantal van onze projecten? Bekijk ze hier.

Hoe gaan we te werk?

Elk vloerkleed heeft een ander soort reiniging nodig. Een wollen vloerkleed reinigen vraagt een andere aanpak dan een hoogpolig vloerkleed reinigen. Daarom beginnen wij altijd met het grondig bekijken van het vloerkleed. We bekijken eerst waar de zwaktes zitten. Dan weten we precies wat we nodig hebben om uw vloerkleed volledig te reinigen. We kunnen alle soorten vlekken verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan vlekken door wijn, koffie, thee of inkt. Het lijkt onmogelijk, maar onze vloerkleed reinigers weten precies wat ze moeten doen.

 

Het kan ook zo zijn dat u uw vloerkleed graag wil laten schoonmaken omdat het niet meer lekker ruikt of omdat het erg stoffig is. Ook daarvoor kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij verwijderen tijdens een grondige reinigingssessie altijd al het stof, de huidschilfers en bacteriën. Dit zorgt er ook voor dat voorkomende allergieën verminderd worden.

Op locatie

U hoeft niks te doen voor de reiniging van uw vloerkleed. Als u contact opneemt met ons, komen wij namelijk gewoon aan huis of naar uw werk. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn sturen wij onze vloerkleedreinigers het hele land door. U hoeft ons alleen te bellen, wij regelen de rest.

Deze klanten gingen u voor

Klanten van Furniture Cleaning Service geven onze diensten via Trustpilot een gemiddelde van een 4.2!

Profiteer van scherpe prijzen

Textiele zitmeubelen

Vanaf €80,-

Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)

Reinigen van uw auto-interieur

Vanaf €99,-

Tot 5 zitplaatsen

Impregneren

Vanaf €5,-

Per zitplaats

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Niet goed? Geld terug.

Maak een afspraak

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Wilt u meer informatie voordat u een offerte aanvraagt? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 055-3575418.