Uw bank laten reinigen | Vanaf € 80,- | Furniture Cleaning Service

Bank laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Wilt u uw bank professioneel laten reinigen? U kunt deze klus overlaten aan Furniture Cleaning Service. Wij hebben ruim 6 jaar ervaring binnen de meubelreiniging branche. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank. Wanneer u kiest voor ons heeft u als voordeel dat u de deur niet uit hoeft met uw bankstel. Wij komen namelijk bij u op bezoek, waar u zich ook bevindt in Nederland.

Bent u geïnteresseerd in onze meubelreiniging? Heeft u thuis een oud bankstel staan die u wilt laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Maak dan vandaag nog een afspraak door het offerteformulier in te vullen. Wij reageren binnen een dag op uw aanvraag en kunnen dan gelijk een afspraak plannen.

Bij u op locatie

U hoeft geen meubels te verplaatsen. Wij komen bij u op bezoek, zodat u lekker thuis kunt blijven.

Kwaliteitsgarantie

U huurt experts in die zijn gespecialiseerd in textiel. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Beloofd!

Lang profijt

Uw meubels blijven langer schoon, doordat wij gebruik maken van de nieuwste apparatuur.

Uw stoffen bank professioneel laten reinigen

Wie heeft het niet meegemaakt: zit u net lekker onderuit gezakt op de bank morst u per ongeluk drinken of u schrikt en laat de kom met soep vallen. Onwijs balen, maar niet getreurd, de oplossing is nabij! U kunt de stoffen bank laten reinigingen middels het sproei-extractie apparaat. Onze medewerkers werken al geruime tijd met dit apparaat.

Dit is namelijk de meest toegepaste en tevens meest effectieve methode om textiele bankstellen te reinigen. Zo nemen we de kans op het krimpen van de stof weg. De stof van de bank wordt van binnen en buiten gereinigd met heet water in combinatie met reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor meubelstoffen. Zie het verbluffende resultaat op onze website!

Meubelreiniging aan huis

Wij reinigen meer textiele meubels. Denk hierbij aan stoelen, vloerkleden, autobekleding, caravanmeubilair, bootmeubilair en meubels impregneren. Voor professionele meubelreiniging moet u bij ons zijn. Meer informatie over Furniture Cleaning Service vindt u op onze website. 

Bank schoon laten maken: stap 2

De bank schoon laten maken is de eerste stap van het proces. Stap 2 is het impregneren van het pas gereinigde bankstel. Impregneren is een vlekwerende behandeling en zeer effectief. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en vocht niet direct in de stof van de bank trekken.

In plaats daarvan zal het vuil op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaat het vuil niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek.

Kosten bank laten reinigen

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten voor het laten reinigen van uw bank. Door de manier waarop wij onze (vaste) tarieven hanteren, is het laten reinigen van meubels altijd zeer voordelig en tegen aangename prijzen. Bovendien kunt u iedere maand en elk seizoen profiteren van onze speciale acties. Meer weten over de kosten van een bank laten reinigen? Vraag een offerte aan, dit is geheel vrijblijvend.

Deze klanten gingen u voor

Klanten van Furniture Cleaning Service geven onze diensten via Trustpilot een gemiddelde van een 4.2!

Profiteer van scherpe prijzen

Textiele zitmeubelen

Vanaf €80,-

Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)

Reinigen van uw auto-interieur

Vanaf €99,-

Tot 5 zitplaatsen

Impregneren

Vanaf €5,-

Per zitplaats

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Niet goed? Geld terug.

Bankstel laten reinigen door Furniture Cleaning Service

Ook een bank professioneel laten reinigen door Furniture Cleaning Service? Kom dan met ons in contact. Vraag vrijblijvend een offerte aan, binnen een dag reageren we hierop en diezelfde dag nog kunnen we een afspraak maken. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 055-3575418.