tapijt reinigen

Tijd om uw vloerkleed te reinigen?

Een vloerkleed reinigen is waarschijnlijk niet iets wat u zelf graag doet. Toch moet het gebeuren, want goed onderhoud van uw vloerkleed is belangrijk. Daarvoor kunt u bij ons, Furniture Cleaning Service, terecht. Wij zijn de specialist op het gebied van de reiniging van elk soort vloerkleed. Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van uw vloerkleed? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. Wij reageren binnen een dag, vertellen u wat de kosten voor het reinigen van uw vloerkleed zijn en plannen meteen een afspraak in.

 
Projecten bekijken
Geen verborgen kosten. Niet goed? Geld terug!

Bereken direct uw prijs voor bank impregneren

Offerte?

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Uniek

Wij zorgen altijd voor een krachtige samenwerking. Elk project is voor ons uniek!

Wij zijn u altijd van dienst

Of het nu gaat om het reinigen van 1 stoel of alle meubelen die u thuis heeft staan!

Impregneren
Vanaf €5,-
Per zitplaats
Aanvragen
Auto-interieur
Vanaf €99,-
Tot 5 zitplaatsen
Aanvragen
Textiele zitmeubelen
Vanaf €80,-
Voor elke extra zitplaats betaalt u €20,- (geen verbogen kosten)
Aanvragen
Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorrij- en administratiekosten.

Uw vloerkleed professioneel laten reinigen

Misschien herkenbaar: u of een van uw medewerkers heeft per ongeluk wat op het vloerkleed laten vallen waardoor er grote vlekken zijn ontstaan. Het lijkt bijna onmogelijk om uw mooie vloerkleed nog schoon te maken. Hoe kunt u dit oplossen? Door Furniture Cleaning Service het vloerkleed te laten reinigen! U krijgt professionele hulp van onze medewerkers, die met de beste reinigingsmiddelen uw vloerkleed weer als nieuw maken.

Nieuwe, veilige en effectieve methodes

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van vloerkleden schoonmaken. Wilt u uw wollen vloerkleed, hoogpolig vloerkleed of ander soort vloerkleed laten reinigen? Het kan bij ons allemaal. Onze experts zijn gespecialiseerd in textiel en vinden voor u altijd de beste oplossing. Doordat onze experts gebruikmaken van de nieuwste apparatuur en de nieuwste reinigingsmiddelen, blijft uw vloerkleed ook nog langer schoon! Onze reinigingsmethodes zijn geheel veilig en uiterst effectief.

Naast vloerkleden reinigen wij ook andere meubels, van banken tot bootmeubilair. Benieuwd naar de resultaten van een aantal van onze projecten? Bekijk ze hier.

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Hoe maakt u uw oude meubels grondig schoon?

Als u uw bank of stoel wilt reinigen kunt u dit doen met een vochtig microvezel-doekje of met een sopje van groene zeep en water. Wanneer er sprake is van een oud meubel dat vaal is geworden, kunt u het best koud azijnwater gebruiken om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Als u dit niet aandurft of de vlekken te hardnekkig zijn kunt u natuurlijk altijd terecht bij Furniture Cleaning Service. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank.

Hoe verwijdert u een vlek van een bank?

Om vlekken in uw bank te verwijderen kunt u gebruik maken van een sopje van soda en lauwwarm water. Breng het sopje aan op de vlekken, laat dit even intrekken en schrob de plekken daarna voorzichtig schoon. Maak de behandelde plekken naderhand schoon met koud water totdat u geen soda meer ziet.

Wat is de beste bankreiniger?

Voor het verwijderen van kleine vlekken in uw bank heeft u geen vlekkenverwijderaar van een duur merk nodig. Met een sopje van water en groene zeep of soda krijgt u de meeste vlekken en oneffenheden er eenvoudig uit. Let wel op dat u een witte doek gebruikt, zodat u geen gekleurde vlekken in uw bank boent. Wanneer de vlekken in uw bank te hardnekkig zijn en er met groene zeep of soda niet uit gaan kunt u gebruik maken van een vlekkenverwijderaar.

Kan baking soda meubels beschadigen?

Meubels gemaakt van stof kunt u prima reinigen met baking soda. Het gebruik van baking soda op goud, zilver en marmer is echter af te raden. Door schoonmaken met baking soda worden deze materialen namelijk dof en raken ze beschadigt. Ook houten meubels beschadigen wanneer u deze schoonmaakt met baking soda. Let bij het schoonmaken dus goed op waar uw meubels van gemaakt zijn.

Furniture-Cleaning-Service-Reviews
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Elk vloerkleed heeft een ander soort reiniging nodig. Een wollen vloerkleed reinigen vraagt een andere aanpak dan een hoogpolig vloerkleed reinigen. Daarom beginnen wij altijd met het grondig bekijken van het vloerkleed. We bekijken eerst waar de zwaktes zitten. Dan weten we precies wat we nodig hebben om uw vloerkleed volledig te reinigen. We kunnen alle soorten vlekken verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan vlekken door wijn, koffie, thee of inkt. Het lijkt onmogelijk, maar onze vloerkleed reinigers weten precies wat ze moeten doen.

Het kan ook zo zijn dat u uw vloerkleed graag wil laten schoonmaken omdat het niet meer lekker ruikt of omdat het erg stoffig is. Ook daarvoor kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij verwijderen tijdens een grondige reinigingssessie altijd al het stof, de huidschilfers en bacteriën. Dit zorgt er ook voor dat voorkomende allergieën verminderd worden.

Op locatie

U hoeft niks te doen voor de reiniging van uw vloerkleed. Als u contact opneemt met ons, komen wij namelijk gewoon aan huis of naar uw werk. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn sturen wij onze vloerkleedreinigers het hele land door. U hoeft ons alleen te bellen, wij regelen de rest.

Afspraak maken of heeft u nog vragen?

Onze telefonisten staan graag klaar om een afspraak in te plannen en verdere vragen voor u te beantwoorden. Vul ons contactformulier in en u zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen