Reiniging van uw stoel of bankstel - Furniture Cleaning Service

Reiniging van uw stoel of bankstel

Home Reiniging van uw stoel of bankstel

Reiniging van uw stoel of bankstel

Reiniging

Het kan iedereen overkomen, er word met eten of drinken op het bankstel gemorst… zelf weet u niet hoe te werk te gaan en de vlek op effectieve wijze te verwijderen (zonder dat er een kring ontstaat).

Voor de Reiniging van uw stoel of bankstel hebben wij altijd een oplossing!

Sproei-extractiereinigen, Sproei-extractie is de meest toegepaste en tevens de meest effectieve methode om textiele meubels te reinigen. De stof van het meubel word van binnen en buiten gereinigd met heet/warm water in combinatie met zeer effectieve reinigingsmiddelen, speciaal ontworpen voor meubelstoffen.

Reiniging van uw stoel
Reiniging van uw stoel

Andere projecten

Meubelreiniging laat uw meubels bij u op locatie reinigen

Door Meubelreiniging Apeldoorn, wij sturen een specialist langs om uw meubels weer op te knappen.

Meubelreiniging kosten

Het reinigen van uw Lounge & Dining meubelen is vanaf €80,- dit is inclusief voorrij- en administratiekosten. voor de reiniging van uw auto-interieur betaald u maar €99,- tot en met 5 zitplaatsen! bekijk hier de rest van de tarieven
Meubel reiniging kosten

Professionele meubelreiniging aan huis!

Uw textiele zitmeubelen weer in top staat!
Een zitmeubel is vaak één van de grootste investeringen. Wij gebruiken onze meubelen dagelijks. We leven 80% van de tijd die we thuis besteden op het meubel. Men eet, drinkt en ligt vaak op de bank, ongemerkt knoeien we en proberen dan vaak de vlek weg te deppen. Het zelf reinigen van uw meubelen vertoont na verloop van tijd sporen van vervuiling en \ of vlekken. Het vervangen van meubilair of het opnieuw laten stofferen kan behoorlijk prijzig zijn.

Bekijk onze referenties op https://nl.trustpilot.com/review/www.furniturecleaningservice.nl

Meubelreiniging biedt u dé oplossing.
Onze professionele meubelreiniging maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Wij reinigen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van een speciaal ontwikkeld sproei extractie apparaat. Onze werkwijze is veilig voor alle meubelstoffen. Meubelstoffen die de laatste jaren toegepast worden, zijn vaak polysynthetisch. Aanvuiling en vlekken hebben de stof zelf in de meeste gevallen niet aangetast. De vervuiling heeft zich als het ware aan en tussen de vezels gehecht. Deze vervuiling laat zich vaak niet eenvoudig verwijderen maar laat zich prima professioneel reinigen door onze unieke aanpak.

Onze servicemonteurs beschikken over de modernste apparatuur, kennis en middelen op het gebied van meubelreiniging. Doordat wij met sproei-extractie apparaat en heet water werken, nemen we de kans op het krimpen van de stof weg en wordt de stoffering grondig van binnen en van buiten gereinigd. Tevens wordt het polyether (de vulling) ook voor een groot deel gereinigd waardoor de kans op terugkomst van de vlek minimaal is.

Meubelreiniging is de specialist op het gebied van het reinigen van textiele meubelstoffen.

Vraag dus snel een Offerte om uw te meubels laten reinigen aan