Impregneren biedt extra bescherming - Furniture Cleaning Service

Impregneren biedt extra bescherming

Impregneren/vlekwerende behandeling.

Het impregneren van uw pas gereinigde meubel, auto, camper/caravan of boot is zeer aan te raden. Furniture Cleaning Service b.v. kan uw gereinigde meubelstuk op locatie, direct na de reiniging voorzien van een effectieve vlekwerende behandeling. Deze behandeling voorziet uw meubel, auto, camper/caravan of bootmeubilair van een speciale coating.

Waarom impregneren?

Impregneren is zeer effectief omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vuil en verschillende substanties zoals vocht en dergelijke niet direct in de stof van het meubel trekken. Het zorgt er juist voor dat het vuil e.d. op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaat het niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel te laten reinigen.Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.

Projecten

Wij impregneren de zitmeubelen bij u aan huis, maar impregneren ook de bekleding van uw auto-, caravan- of bootmeubilair. Tevens zijn wij ook in te schakelen voor bedrijfsprojecten.