Meubilair Professioneel reinigen is onze specialiteit.

Onze diensten

Home Onze diensten

Het reinigen van elke soort textiele meubelstof is mogelijk bij Furniture Cleaning Service!

Wij zijn ervaren én gespecialiseerd in het reinigen van uw textiel beklede fauteuils, banken, eetkamerstoelen, autobekleding, caravanmeubelen, bootmeubilair en karpetten. Wij doen dit met ontzettend veel passie en dat ziet u terug in de resultaten! Zo lang het met textiel bekleed is, kunnen wij het reinigen!

Bij u op locatie

Furniture Cleaning Service reinigt altijd bij u thuis of op locatie. Hierdoor hoeft u zelf niks te verplaatsen en kunt u binnen een dag weer gebruik maken van uw pas gereinigde meubel(en).

Kwaliteitsgarantie

Furniture Cleaning Service gebruikt alleen de beste en modernste middelen en apparatuur. Tevens is al ons personeel getraind in het herkennen van meubelstoffen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en expertise garanderen!

Tevredenheidsgarantie

Wij denken alleen in oplossingen. Bent u niet tevreden over het eindresultaat? Dan kijken wij altijd naar een gepaste oplossing. Is deze er niet, dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Lang profijt

Door onze reinigingsmethoden zorgen wij ervoor dat uw meubel(en) weer voor langere tijd meegaan. Tevens kunt u uw meubel(en) zelf makkelijker schoonmaken en onderhouden als u deze door ons heeft laten impregneren!

Reiniging van stoel of bankstel

Het kan iedereen overkomen, er wordt per ongeluk met eten of drinken op het textiele bankstel, fauteuil en/of eetkamerstoel gemorst. Helaas weet u zelf niet hoe u de vlek op effectieve wijze kunt verwijderen zonder dat de vlek zichtbaarder wordt en er kringen ontstaan. Furniture Cleaning Service heeft hier de oplossing voor!

Sproei-extractiereinigen

Reinigen middels de sproei-extractie methode is de meest toegepaste en tevens de meest effectieve methode om met textiele beklede oppervlakken te reinigen. De stof van het meubel wordt van binnen en buiten gereinigd met heet/warm water in combinatie met hoogwaardige reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor meubelstoffen. Het resultaat van de reiniging kan verbluffend zijn!

Meubelreiniging Auto

Reiniging van autobekleding

Eten en drinken tijdens het rijden, iedereen (of de kids) maakt zich hier weleens schuldig aan. De textiele bekleding van de autostoelen hebben er helaas vaak onder te lijden. Furniture Cleaning Service biedt hiervoor de oplossing! Wij voorzien de textiele autobekleding van een grondige en intensieve dieptereiniging en zorgen ervoor dat uw autobekleding er weer als nieuw uitziet!

Onze werkwijze

Furniture Cleaning Service komt gewoon bij u aan huis of op locatie. Doordat wij bij de mensen thuis of op locatie komen, kunnen wij u zo goed en flexibel mogelijk van dienst zijn. Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw autobekleding kan verbazingwekkend zijn.

Weten wat wij voor Ú kunnen betekenen?

Reiniging van camper- of caravanmeubilair

Na een of meerdere seizoenen op de camping kan het zijn dat de banken, kussens of matrassen in uw caravan of camper misschien wel toe aan een grondige, intensieve reinigingsbeurt. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij Furniture Cleaning Service terecht!

Werkwijze

Uw caravanmeubilair wordt voorzien van een grondige, intensieve dieptereiniging middels de sproei- extractiemethode. Dit zorgt ervoor dat uw caravanmeubilair grondig gereinigd wordt en er weer fris en als nieuw uitziet. Hierdoor kunt u het nieuwe seizoen volop genieten van uw vakantiebestemming. Onze reinigingsspecialisten komen bij u aan huis, stalling, of op de camping om uw camper- of caravanmeubilair weer in topconditie te brengen. Hierdoor kunt u weer zorgeloos met een schone camper of caravan genieten van uw reis.

Meubelreiniging caravan
Reiniging van uw stoel

Reinigen van bootmeubilair

Textiel komt ook vaak vaak voor aan boord van uw boot. Bootmeubilair of kussens zijn met regelmaat van textiel. Niet alleen door de invloeden van water en het weer, maar ook eten en drinken aan boord, kan het textiel in uw boot vervuild raken of een nare geur bevatten. Denk hierbij aan regenstrepen of groene algen aanslag. Wanneer de stoffering van uw bootmeubilair vervuild is, dan bent u bij Furniture Cleaning Service aan het juiste adres!

Intensieve reiniging​

Onze reinigingsspecialisten zorgen ervoor dat middels de sproei- extractiemethode uw bootkussens of meubilair grondig gereinigd worden en er weer fris en schoon uitzien. Ook bij boten reinigen wij op locatie. Dit kan in de haven, stalling of bij op het terrein zijn. Uiteraard is het wel belangrijk dat de specialist toegang heeft tot elektriciteit en water.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Reinigen van Karpet of vloerkleed

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan iedereen overkomen dat er iets gemorst wordt met eten en drinken, of iemand loopt met vieze schoenen over het karpet. Stofzuigen alleen helpt vaak niet meer, helaas zijn er weinig mogelijkheden voor particulieren om vlekken en vuil op effectieve wijze te verwijderen zonder het nog opvallender te maken. Uiteraard kunnen wij dit voor u verhelpen door middels de sproei- extractiemethode en een speciaal karpetmondstuk uw karpet / vloerkleed grondig reinigen.

Intensieve reiniging

Het is aan te raden dat u eens per jaar uw karpet / vloerkleed intensief laat reinigen door specialisten. Uiteraard verschilt dit per huishouden. Echter adviseren wij om minstens eens in de twee jaar uw karpet / vloerkleed grondig te laten reinigen. Wanneer u uw karpet regelmatig eens in de twee jaar laat reinigen door een professioneel bedrijf, blijft uw karpet fris en blijft de stof langer mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal!

Meubelreiniging

Impregneren voor optimale bescherming

Door uw meubelen of vloerkleden te laten impregneren voorkomt u dat uw meubel of vloerkleed in de toekomst sneller vies wordt. Impregneren is zeer effectief omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vuil en verschillende substanties van buitenaf, zoals vocht en vuil niet direct in de stof van het meubel of vloerkleed trekken. Het zorgt er juist voor dat vocht en vuil op of tussen de vezels van de stof blijven liggen. Hierdoor gaan vocht vuil niet in de stof zitten en fixeert het zich niet of minder snel in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een vochtige, absorberende (badstof) doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel of vloerkleed te laten reinigen. Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.