Reiniger-in-actie

Reinigen van stoel of bankstel

Het kan iedereen overkomen, er wordt per ongeluk met eten of drinken op het textiele bankstel, fauteuil en/of eetkamerstoel gemorst. Helaas weet u zelf niet hoe u de vlek op effectieve wijze kunt verwijderen zonder dat de vlek zichtbaarder wordt en er kringen ontstaan. Furniture Cleaning Service heeft hier de oplossing voor!

Projecten bekijken

Sproei-extractiereinigen

Reinigen middels de sproei-extractie methode is de meest toegepaste en tevens de meest effectieve methode om met textiele beklede oppervlakken te reinigen. De stof van het meubel wordt van binnen en buiten gereinigd met heet/warm water in combinatie met hoogwaardige reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor meubelstoffen. Het resultaat van de reiniging kan verbluffend zijn!

Reinigen van autobekleding

Eten en drinken tijdens het rijden, iedereen (of de kids) maakt zich hier weleens schuldig aan. De textiele bekleding van de autostoelen hebben er helaas vaak onder te lijden. Furniture Cleaning Service biedt hiervoor de oplossing! Wij voorzien de textiele autobekleding van een grondige en intensieve dieptereiniging en zorgen ervoor dat uw autobekleding er weer als nieuw uitziet!

Onze werkwijze

Furniture Cleaning Service komt gewoon bij u aan huis of op locatie. Doordat wij bij de mensen thuis of op locatie komen, kunnen wij u zo goed en flexibel mogelijk van dienst zijn. Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw autobekleding kan verbazingwekkend zijn.

Reiniging van stoel of bankstel
Reinigen van caravan- en/of campermeubilair

Reinigen van camper- of caravanmeubilair

Na een of meerdere seizoenen op de camping kan het zijn dat de banken, kussens of matrassen in uw caravan of camper misschien wel toe aan een grondige, intensieve reinigingsbeurt. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij Furniture Cleaning Service terecht!

Werkwijze

Uw caravanmeubilair wordt voorzien van een grondige, intensieve dieptereiniging middels de sproei- extractiemethode. Dit zorgt ervoor dat uw caravanmeubilair grondig gereinigd wordt en er weer fris en als nieuw uitziet. Hierdoor kunt u het nieuwe seizoen volop genieten van uw vakantiebestemming. Onze reinigingsspecialisten komen bij u aan huis, stalling, of op de camping om uw camper- of caravanmeubilair weer in topconditie te brengen. Hierdoor kunt u weer zorgeloos met een schone camper of caravan genieten van uw reis.

Reinigen van bootmeubilair

Textiel komt ook vaak vaak voor aan boord van uw boot. Bootmeubilair of kussens zijn met regelmaat van textiel. Niet alleen door de invloeden van water en het weer, maar ook eten en drinken aan boord, kan het textiel in uw boot vervuild raken of een nare geur bevatten. Denk hierbij aan regenstrepen of groene algen aanslag. Wanneer de stoffering van uw bootmeubilair vervuild is, dan bent u bij Furniture Cleaning Service aan het juiste adres!

Intensieve reiniging​

Onze reinigingsspecialisten zorgen ervoor dat middels de sproei- extractiemethode uw bootkussens of meubilair grondig gereinigd worden en er weer fris en schoon uitzien. Ook bij boten reinigen wij op locatie. Dit kan in de haven, stalling of bij op het terrein zijn. Uiteraard is het wel belangrijk dat de specialist toegang heeft tot elektriciteit en water.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
boot reiniging
tapijt reinigen

Reinigen van Karpet of vloerkleed

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan iedereen overkomen dat er iets gemorst wordt met eten en drinken, of iemand loopt met vieze schoenen over het karpet. Stofzuigen alleen helpt vaak niet meer, helaas zijn er weinig mogelijkheden voor particulieren om vlekken en vuil op effectieve wijze te verwijderen zonder het nog opvallender te maken. Uiteraard kunnen wij dit voor u verhelpen door middels de sproei- extractiemethode en een speciaal karpetmondstuk uw karpet / vloerkleed grondig reinigen.

Intensieve reiniging

Het is aan te raden dat u eens per jaar uw karpet / vloerkleed intensief laat reinigen door specialisten. Uiteraard verschilt dit per huishouden. Echter adviseren wij om minstens eens in de twee jaar uw karpet / vloerkleed grondig te laten reinigen. Wanneer u uw karpet regelmatig eens in de twee jaar laat reinigen door een professioneel bedrijf, blijft uw karpet fris en blijft de stof langer mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal!

 

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Hoe maakt u uw oude meubels grondig schoon?

Als u uw bank of stoel wilt reinigen kunt u dit doen met een vochtig microvezel-doekje of met een sopje van groene zeep en water. Wanneer er sprake is van een oud meubel dat vaal is geworden, kunt u het best koud azijnwater gebruiken om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Als u dit niet aandurft of de vlekken te hardnekkig zijn kunt u natuurlijk altijd terecht bij Furniture Cleaning Service. Dankzij onze ervaring en expertise verwijderen wij moeiteloos hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil uit de stof van uw bank.

Hoe verwijdert u een vlek van een bank?

Om vlekken in uw bank te verwijderen kunt u gebruik maken van een sopje van soda en lauwwarm water. Breng het sopje aan op de vlekken, laat dit even intrekken en schrob de plekken daarna voorzichtig schoon. Maak de behandelde plekken naderhand schoon met koud water totdat u geen soda meer ziet.

Wat is de beste bankreiniger?

Voor het verwijderen van kleine vlekken in uw bank heeft u geen vlekkenverwijderaar van een duur merk nodig. Met een sopje van water en groene zeep of soda krijgt u de meeste vlekken en oneffenheden er eenvoudig uit. Let wel op dat u een witte doek gebruikt, zodat u geen gekleurde vlekken in uw bank boent. Wanneer de vlekken in uw bank te hardnekkig zijn en er met groene zeep of soda niet uit gaan kunt u gebruik maken van een vlekkenverwijderaar.

Kan baking soda meubels beschadigen?

Meubels gemaakt van stof kunt u prima reinigen met baking soda. Het gebruik van baking soda op goud, zilver en marmer is echter af te raden. Door schoonmaken met baking soda worden deze materialen namelijk dof en raken ze beschadigt. Ook houten meubels beschadigen wanneer u deze schoonmaakt met baking soda. Let bij het schoonmaken dus goed op waar uw meubels van gemaakt zijn.

Impregneren voor optimale bescherming

Door uw meubelen of vloerkleden te laten impregneren voorkomt u dat uw meubel of vloerkleed in de toekomst sneller vies wordt. Impregneren is zeer effectief omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vuil en verschillende substanties van buitenaf, zoals vocht en vuil niet direct in de stof van het meubel of vloerkleed trekken. Het zorgt er juist voor dat vocht en vuil op of tussen de vezels van de stof blijven liggen. Hierdoor gaan vocht vuil niet in de stof zitten en fixeert het zich niet of minder snel in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een vochtige, absorberende (badstof) doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel of vloerkleed te laten reinigen. Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.

Afspraak maken of heeft u nog vragen?

Onze telefonisten staan graag klaar om een afspraak in te plannen en verdere vragen voor u te beantwoorden. Vul ons contactformulier in en u zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen