Bedrijfsprofiel - Meubelreiniging op locatie

Bedrijfsprofiel

Home Bedrijfsprofiel

Jarenlange ervaring

Wij zijn dé landelijke specialist op het gebied van meubelreiniging.

Furniture Cleaning Service reinigt alle soorten textiele meubelen. Door heel duidelijk te kiezen voor deze specialisatie kunnen wij u de beste kwaliteit bieden. Daarnaast hebben wij de doelstelling om tegen betaalbare tarieven een kwalitatief hoogwaardige professionele meubelreiniging aan te bieden. Door onze speciale reinigingstechnieken kunnen de reinigingen gewoon bij u thuis worden uitgevoerd.

Wanneer u kiest voor de diensten van Furniture Cleaning Service, kiest u voor een professionele, gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige meubelreiniging. Wij werken uitsluitend met eigen goed opgeleide medewerkers. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit blijven bieden!

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kwaliteit en Service

Misschien kent u het wel, zelf uw textiele zitmeubel(en) reinigen lukt vaak niet, of het resultaat is niet naar wens. Wanneer u zelf probeert te reinigen, ontstaan er vaak kringen of vlekken op het zitmeubel. Dit zijn veel voorkomende problemen waar Furniture Cleaning Service u bij kan helpen. Onze aanpak is helemaal gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige reinigingen en uiteraard een goede service. Furniture Cleaning Service maakt geen onderscheid tussen de aard of omvang van een reinigingsopdracht, maar gaat altijd voor een optimaal resultaat. Tevens zijn wij aangesloten bij Stichting Waarborg tapijt- en meubelreiniging.

Furniture Cleaning Service in het kort:

  • Deskundig personeel
  • Specialisatie in textiele meubelen
  • Wij werken met de modernste apparatuur
  • Speciaal voor meubelstoffen ontwikkelde reinigingsproducten, tevens biologische verantwoord.

Furniture Cleaning Service levert de beste kwaliteit en service tegen de beste prijs!